• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Очевидцы о скандальном ДТП в Киеве: «провокатор бросался под колеса»
    Опубликовано: 2014-01-06 07:23:00

    Інцидент за участю інспектора ДАІ та активіста Автомайдану, який стався в центрі Києва 3 січня, насправді був провокацією даішника - про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода" та юрист Євромайдану.

    За словами численних свідків в районі метро "Золоті ворота" інспектор ДАІ підійшов до авто, що рухалося із низькою швидкістю і впав, удавши, нібито його збила машина, пише Українська правда.

    На місце прибуло декілька слідчо-оперативних груп, які опечатали машину та звинуватили власницю автомобіля у скоєнні наїзду на даішника.

    Проте, за словами юриста, є відео, яке доводить невинність водія авто. Зокрема, подію зафіксував відеореєстратор.

    Водночас прес-служба МВС розповсюдила повідомлення, начебто учасник Автомайдану збив співробітника Державтоінспекції і зник з місця події.

    За інформацією міліції, близько 14:00 колона учасників Автомайдану рухалася центром Києва, біля Софійської площі розділилася на дві колони і автомобілі зупинилися "на аварійку" на двох смугах руху.

    У міліції кажуть, що майор міліції підійшов до одного з автомобілів, щоб пояснити водієві, що такі дії суперечать правилам дорожнього руху.

    "Співробітник ДАІ підійшов до автомобіля "Тойота", але водій зробив різкий маневр вліво, протягнув проїжджою частиною міліціонера і поїхав до Золотих Воріт. Біля Золотих Воріт водій вискочив з авто, пересів в іншу машину і поїхав", - заявили в прес-службі.

    Інспектора ДАІ госпіталізували.

    Нагадаємо, що даішники лякають активістів Автомайдану штрафами та криміналом за перекриття вулиць. Водночас у мережі учасників акцій протесту на колесах закликають не вірити правоохоронцям та не підписувати "незаконні штрафи".

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.