• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Цена проезда в Киеве растет не по дням, а по часам
    Опубликовано: 2014-01-06 03:33:00

    Столичні чиновники озвучили економічно обгрунтовану вартість проїзду в громадському транспорті.

    За підрахунками Комунального підприємства «Київпастранс» , реальна ціна проїзду в київському електротранспорті становить 3,511 грн. Проїзд у транспорті , який працює на паливі , не може коштувати дешевше 3,533 грн. Такі цифри засновані на річних показниках перевезень пасажирів і витрат комунального перевізника . Тариф вартості поїздки в метро було взято з розрахунку кредиту на добудову лінії від станції «Виставковий центр» до Теремків. Нагадаємо , остання станція синьої гілки була відкрита в кінці 2013 року , але роботи ще тривають , на ділянці добудовується глухий кут.

    Нагадаємо , в Києві на базі підприємства «Київпастранс» планують запустити виробництво електричних мініавтобусів . Така можливість розглядається в рамках україно- австрійського співробітництва. Під час проведення днів Києва у Відні , на яких побували столичні управлінці , інтерес української делегації викликали електроавтобуси . Дані засоби пересування їздять по колу , час проходження маршруту не перевищує 30 хвилин , після чого слід підзарядитися від трамвайної лінії електропередач.

    Столична влада запевняє , що закупівля сучасного пасажирського транспорту дозволить замінити таксомоторні маршрути на більш місткі автобуси і тролейбуси. Всього в місті можуть зникнути 30 % маршруток. Влада знайшла підтримку серед експертів , які впевнені в тому , що велике місто пора рятувати від численних маршрутних автобусів , виводити на вулиці нову техніку і скорочувати інтервал курсування по маршруту.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.