• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве ГАИшники объявили настоящую охоту
    Опубликовано: 2014-01-08 03:03:00

    В місті Києві за 4-5 січня інспектори ДАІ виявили 1358 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 524 водії, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 209 водіїв, порушення правил зупинки і стоянки – 102, без необхідних документів керували автіками –45. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 73 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 71 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 44 водії.

    За дві доби, було зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб отримало травми. У зв’язку з цим, закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

    Державтоінспекція нагадує, що в столиці тривають зимові шкільні канікули. Здійснюючи поїздки на автомобілях не забувайте, що діти потребують додаткового захисту. Перевозьте дітей в автокріслах та користуйтесь пасками безпеки.

    Також у групу ризику потрапляють і пішоходи-підлітки. Батьки повинні пояснити дітям елементарні правила поведінки на дорозі. Крім того, аби бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди, столична Державтоінспекція радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

    Незаконних заволодіння транспортними засобами не зареєстровано.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.