• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Подробности зверского убийства мужчины нетрадиционной ориентации под Киевом
    Опубликовано: 2014-01-10 08:43:00

    Двоє жителів країн СНД 22-х та 21 року жорстоко вбили 55-річного чоловіка, який знімав приватний будинок в Софіївській Борщагівці Київської області.

    Як повідомляє ГУ МВС у Київській області, молоді люди знаходили своїх жертв в Інтернеті, знайомлячись з чоловіками нетрадиційної орієнтації і домовляючись про зустріч. На зустрічах жертв споювали снодійним і обкрадали, поки чоловік спав. На крадіжку, як правило, потерпілі не скаржилися, соромлячись своєї орієнтації.

    Однак, на останню жертву грабіжників снодійне не подіяло, він став натякати хлопцям на сексуальні відносини. Після чого один із злодіїв завдав чоловікові удару по голові пляшкою, господар будинку схопив ножа і кинувся на гостей. Другий грабіжник вихопив у чоловіка ніж і завдав множинні ножові поранення в область шиї та грудей.

    Після того, як господар дому втратив свідомість, хлопці втекли з місця події, забравши у нього 200 грн і два мобільних телефони. Молодих людей затримали в Ізмаїлі Одеської області.

    На даний момент затримані перебувають під вартою. Їм загрожує позбавлення волі строком від семи до п'ятнадцяти років.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.