• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • ЧП в киевском дворе: пламя пытались затушить спасатели и прохожие
    Опубликовано: 2014-01-11 06:03:00

    9 січня о 17:31 до оперативно-кординаційного центру ГУ ДСНС у м. Києві зателефонували перехожі, які стали очевидцями пожежі в припаркованому на узбіччі дороги автомобілі по вул. Ніколаєва, 7, що в Деснянському районі.

    О 17:38 до місця виклику прибули рятувальники 13-ї пожежно-рятувальної частини. На щастя, власнику автомобіля з допомогою перехожих на той момент вже вдалося ліквідувати пожежу підручними засобами та водою. Рятувальники пересвідчились, що загорання вдалося загасити повністю і вогонь не спалахне з новою силою.

    При подальшому з'ясуванні обставин виникнення пожежі стало зрозуміло, що причиною стало коротке замкнення електропроводів в моторному відсіку автомобіля Ford Sierra. Коли водій намагався завести своє авто з-під капота з'явився дим. Завдяки тому, що коротке замкнення сталося не під час руху, і завдяки допомозі небайдужих людей, вдалося швидко відреагувати на небезпеку.

    Як наслідок, в автомобілі вогнем пошкоджено електропроводку, моторний відсік та лакофарбове покриття передньої частини автомобіля.

    Потрібно пам’ятати про те, що не завжди вдається самотужки впоратись з вогнем, який дуже швидко може стати непідвладним. При виникненні пожежі потрібно одразу телефонувати до Служби порятунку, адже подібні випадки, на жаль, не завжди завершуються так вдало!

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.