• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве планируются массовые зачистки
    Опубликовано: 2014-01-23 02:47:41

    Однією із найбільших проблем у Києві є незаконне встановлення тимчасових споруд. Так, за останні два місяці в районах міста виявлено 193 нововстановлених ТС без дозвільних документів. Найбільше встановлено в Голосіївському, Дніпровському, Святошинському та Солом’янському районах. Комунальниками було демонтовано 57 об’єктів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

    Не меншою проблемою є прострочені картки аварійних розриттів. Однак завдяки сприятливим погодним умовам наразі не закрито лише 191 об’єкт, тоді як минулого року ця цифра сягала 412 об’єктів. Найбільше прострочених аварійних карток у ПАТ «Київенерго» – 170 одиниць, ще 12 одиниць у ВАТ «АК «Київвдоканал», 1 одиниця у ПАТ «Київгаз» та 8 одиниць у інших організацій.

    Крім того, існує проблема, пов’язана з викраденням та пошкодженням кришок люків оглядових колодязів та решіток зливоприймачів. Так, за 2013 рік викрадено 675 решіток зливоприймачів та 49 оглядових колодязів. Сума збитків нанесених підприємствам за минулий рік складає 462,2 тис. грн.

    За результатами розширеної апаратної наради в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко дав низку доручень профільним заступникам та департаментам задля поліпшення санітарного очищення та благоустрою території міста. Зокрема, ліквідувати всі наявні сміттєзвалища на території районів, не допускати складування відходів у парках, скверах, місцях масового перебування людей, забезпечити своєчасне вивезення відходів з прибудинкових територій, у тому числі у вихідні та святкові дні, забезпечити належне утримання зупинок міського громадського транспорту, прилеглих територій до кінцевих зупинок маршрутних таксі, паркувальних майданчиків, гаражів та тимчасових автостоянок, забезпечити очищення урн для відходів в міру їх наповнення.

    Також Анатолій Голубченко доручив якнайшвидше в місцях проведення робіт на інженерних мережах закрити прострочені планові та аварійні контрольні картки. Отримали профільні служби й завдання усунути небезпеку для людей, зокрема, замінити відсутні кришки люків оглядових колодязів, решітки зливоприймачів, закрити провали твердого покриття доріг та тротуарів, зняти сухостійні та аварійні дерева.

    Особливу увагу було приділено питанню незаконно встановлених тимчасових споруд. Районам та Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища отримали розорядження демонтувати нововстановлені МАФи до 1 лютого, а також включити до переліку обов’язкових вимог при видачі дозволу на розміщення ТС договір на прибирання прилеглої території з балансоутримувачем.

    Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Київ поступово позбувається нелегальних МАФів. Протягом минулого тижня у 6 районах столиці було демонтовано понад півсотні незаконно встановлених тимчасових споруд.

    Микита Лунін

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.