• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Николаеве спасатели отказались помогать людям в беде (ВИДЕО)
    Опубликовано: 2014-01-28 23:18:07

    За 30 кілометрів від Миколаєва на кіровоградській трасі з 4-ї ночі до обіду простояли в сніговому полоні водії майже 70 автівок. Люди твердять – вони викликали рятувальників, але ті заявили про перезмінку і не приїхали визволяти водіїв. На трасі на сильному вітрі і морозі крім дорослих 10 дітей. Мокрий сніг та вітер залишив без електропостачання на Миколаївщині 94 населених пунктів.

    Наслідки негоди ліквідовують. В Запорізькій області заметіль і снігові замети також стали причиною транспортного колапсу. Рух транспорту ускладнений. В сніговому полоні більше 30 автомобілів. За добу рятувальники витягнули 69 осіб, 10 з них діти. Шість фур не можуть продовжити рух у Василівському районі. Крім того негода зупинила навчальний процес у Бердянську. У понеділок в школах була відсутня третина учнів. Батьки просто не пустили дітей на заняття. Віднині через погіршення погоди навчання призупинили до 31 січня. Схожа ситуація на Луганщині, через морози на уроки не ходять майже 40 тисяч дітей.

    Джерело: fakty.ictv.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.