• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Университет в Сумах вошёл в ТОП-200 лучших ВУЗов мира
    Опубликовано: 2014-01-29 01:33:34

    За версією впливового міжнародного рейтингу UI GreenMetric 2013 Сумський державний університет увійшов до ТОП-200 найкращих університетів світу. З цим високим міжнародним визнанням колектив провідного вищого навчального закладу регіону привітав голова Сумської обласної державної адміністрації Ігор ЯГОВДИК.

    Успіхи університету свідчать про те, що вища освіта Сумщини стає престижною і перспективною, зазначив голова облдержадміністрації.

    «Сумський державний університет прокладає шлях до світових вершин у науці. Свідченням цього є входження закладу до ТОП-200 найкращих університетів світу за версією впливового міжнародного рейтингу UI GreenMetric 2013, розробленого Індонезійським університетом.

    Завдяки успішній реалізації проектів з питань збереження енергії, зміни клімату, утилізації відходів університет став першим серед українських вищих навчальних закладів, які потрапили до цього рейтингу.

    Успіхи університету свідчать про те, що вища освіта Сумщини стає престижною і перспективною.

    Вимогою сьогодення є модернізація системи освіти, запровадження європейських стандартів. Реформи, започатковані Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, спрямовані на вдосконалення галузі, поєднання кращих вітчизняних традицій та передового досвіду світової педагогічної практики.

    Вітаю вас з цією подією і бажаю всім студентам та викладачам нових яскравих ідей, успіхів на науковій ниві на благо процвітання Сумщини», - йдеться у вітанні голова Сумської обласної державної адміністрації.

    regionews.sumy.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.