• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Озверевший пациент киевской клиники ножом расправился с главврачом
    Опубликовано: 2014-01-30 02:04:38

    Пацієнт столичної психлікарні ім. Павлова встромив ножа у груди головному лікарю клініки, мотивувавши тим, що зарано виписаний. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ МВС Києва.

    Як зазначили правоохоронці, випадок стався у робочому кабінеті головного лікаря клініки.

    “Пацієнт зайшов до кабінету, вийняв ніж та вдарив ним у груди головного лікаря. Проте останній встиг ухилитися і тому поранення виявлося незначним. Пацієнта затримано і наразі вирішується цого подальша доля. Що ж стосовно мотивів, то зловмисник, хворий на шизофренію, вирішив, що його зарано виписали з лікарні. Він пройшов курс лікування, проте після виписки йому ніде було жити. Якийсь час він мешкав у хостелі, але згодом хвороба знову загострилася, от він і вирішив так би мовити помститися”, — розповіли у міліції Києва.

    Наразі лікарю надана допомога. Йго здоров’ю нічого не загрожує, а пацієнта затримано.

    “Окрім странгуляційних борозен, тобто слідів від мотузки, на якій висіло тіло чоловіка, жодних сторонніх пошкоджень на тілі не виявлено. Окрім того встановлено, що причиною смерті чоловіка стала механічна асфіксія, тобто смерть від удушення. Це свідчить про те, що чоловік скоїв самогубство”, — зазначили у міліції.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.