• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко презентують новий кліп
    Опубликовано: 2014-03-06 15:43:43

    Відбулась ексклюзивна прем"єра кліпу Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко "Івана - Купала".

    Ідея та сюжет кліпу належать відомому українському режисеру Кадіму Тарасову. Поява кліпу була досить неочікуваним натхненням для режисера...І навіть для самих виконавців.

    "Ми відзняли з Арсеном частину матеріалу для зовсім іншої пісні.Та якось, слухаючи Мірзояна я почув "Івана -Купала". Чесно кажучи, пісня настільки мене захопила, що навіть не питаючи Арсена , я змонтував відео, яке здавалось як рідне до цієї пісні. Показавши Арсену готову роботу, ми дійшли думки, що це буде історія з продовженням. І я хочу сказати, що жодного разу не міг спокійно дивитись кліп. Наче ком у горлі. Кожен раз дивлюсь мов уперше. Одна з моїх робіт, яка, здається, ніколи не набридне. Ви уявляєте, яка це пісня, що навіть провівши за монтажем не одну годину, хочеться її слухати і слухати. Таке буває дуже рідко. Мені здається, я потрапив у серце пісні і насолоджуюсь результатом." - Описує свої враження режисер кліпу Кадім Тарасов.

    "Пісня "Івана-Купала" була написана ще у 2011 році. Коли на вокальному проекті я почув голос Тоні Матвієнко, то був просто ошелешений і запропонував Тоні дует.А вона не відмовила. Пісня стала бонус треком до мого першого альбому "Ґудзики". "- коментує автор пісні Арсен Мірзоян.

    Сюжет "Івана-купала" - історія кохання, яка заворожує своєю чуттєвістю.

    Пристрасть двох закоханих, вир емоцій та стрімкі почуття. Але ніщо не вічне. Доля приготувала неочікуваний фінал. Та на цьому нічого не закінчилось. Історія тільки починається...


     

    http://armembassy.com.ua

     

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.