• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Під час проведення у вищий школі зимової екзаменаційної сесії у МОН працює “гаряча лінія”
    Опубликовано: 2006-01-12 12:57:00

    Міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко звернувся з листом до ректорів вищих навчальних закладів України щодо проведення зимової екзаменаційної сесії, в якому, передусім, підкреслюється обов’язковість чіткого дотримання термінів проведення сесії у ВНЗ.

    Крім того, в листі наголошується про необхідність створення умов для реалізації прав студентів на повторне складання іспитів з кожної дисципліни. Мова йде про те, що студент може перездавати іспит не більше двох разів: перший – викладачу, а другий – комісії, яка створюється деканом факультету. Підкреслюється також незаконність стягнення плати за перескладання екзаменів та пропуск занять, “оскільки така послуга не передбачена Переліком платних послуг, які можуть надаватися державними вищими навчальними закладами”, говориться у листі.

    Водночас, МОН просить керівників вищих навчальних закладів вжити заходів щодо недопущення під час сесії проявів службових зловживань і хабарництва та пропонує організувати належний контроль за ходом сесії, залучивши до нього органи студентського самоврядування та забезпечивши роботу “телефонів довіри” й скриньок для звернень у ректоратах, на факультетах, відділеннях.

    У свою чергу в Міністерстві освіти і науки з 10 січня по 8 лютого 2006 року працюватиме консультаційний телефон – 486-13-16, за яким можуть звернутися студенти, батьки та просто зацікавлені щодо усунення проблем, які виникають під час проведення зимової сесії.

    Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.