• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Президент України відбув з одноденною робочою поїздкою до Закарпатської області
    Опубликовано: 2006-04-07 09:36:00

    Мета візиту Глави держави на Закарпаття – ознайомлення з ходом реалізації заходів у рамках нової протипаової програми «Тиса». Вона затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2006 року № 130 з метою комплексного протипаового захисту в басейні річки Тиса в Закарпатській області на 2006–2015 роки.

    Президент України огляне хід робіт щодо нарощення водозахисної дамби на р.Тиса в Ужгородському районі. Поточного року заплановано виконати роботи з її реконструкції на особливо небезпечній ділянці в районі м. Чоп загальною довжиною 6,4 км.

    В. Ющенко також візьме участь у робочій нараді з реалізації комплексної протипаової програми «Тиса» та заходів МНС щодо запобігання надзвичайним ситуаціям під час пропуску весняного паа 2006 року в Закарпатській області.

    Під час перебування в регіоні Глава держави також відвідає автомобілебудівний завод «Єврокар», який випускає популярні марки машин «Шкода», «Фольксваген», «Ауді», та є найбільшим виробником промислової продукції на Закарпатті. Президент України ознайомиться з будівництвом другої черги підприємства.

    У поїздці Президента України В.Ющенка супроводжують заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко, міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Балога, міністр охорони навколишнього природного середовища Павло Ігнатенко, міністр промислової політики Володимир Шандра, міністр транспорту та зв'язку Віктор Бондар.

    Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

     

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.