• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Ростислав Новоженець: Якщо УРП «Собор» вийде з блоку Юлії Тимошенко, рейтингові відсотки «Батьківщини» різко впадуть
    Опубликовано: 2006-01-12 17:02:00

    Домовленості про 20% місць УРП «Собор» у списку БЮТ, обіцяних керівництвом блоку, на парламентські вибори не дотримано. Про це сьогодні, 12 січня, повідомив голова ЛОО УРП «Собор» Ростислав Новоженець. За словами політика, в першій сотні загальнопартійного списку опинилося лише п’ятеро представників УРП «Собор».

    Однак, за словами Р. Новоженця, їх запевнили, що на місцевому рівні домовленість про 20% буде дотримана, і УРП «Собор» зможе гідно працювати разом з БЮТ. «Але списки і далі формуються всупереч тому, що говориться. Обіцяють громадські слухання, а списки складаються кулуарно, заявляють, що категорично проти бізнесменів, але ж ми чудово знаємо, що бізнесменами зафаршировані списки. Приклад – історія з виходом та поверненням «Кроку»», — розповів Р. Новоженець.

    Він зазначив, що УРП «Собор» і надалі сподівається на співпрацю з БЮТ. «Ми звернулися до керівника блоку, виставили своє бачення щодо формування списків на місцях. Якщо домовленості між політичними партнерами не будуть реалізовані, УРП «Собор» вважатиме себе вільними від зобов’язань перед блоком», — наголосив Р. Новоженець і додав, що сьогоднішній візит до Львова одного з лідерів БЮТ Миколи Томенка пов'язаний саме з намаганням керівництва розібратися у ситуації, що склалася.

    «Ми в стані самостійно піти на місцеві вибори і отримати достатню кількість голосів. Проте, якщо УРП «Собор» вийде з блоку Юлії Тимошенко, рейтингові відсотки «Батьківщини» різко впадуть», — стверджує політик.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

     

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.