• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Герасим'юк : "ТЛЯ може ініціювати імпічмент"
    Опубликовано: 2006-01-12 16:21:00

    "Політичний союз ТЛЯ (Тимошенко - Литвин - Янукович), утворений для повалення уряду Єханурова, є відвертою змовою тих сил, які почали агресивну і вже більше не прикриту жодними благородними гаслами війну за владу в Україні", - заявила сьогодні Ольга Герасим'юк ( №4 у виборчому списку Блоку "Наша Україна"). Вона наголосила, що "ганебне голосування за постанову Верховної Ради прояснило народові хто є хто".

    "Ніякі виправдання про ситуативне об'єднання вже далі не можуть засліплювати виборців, які ясно бачать - це цинічне нехтування національними інтересами", - сказала Ольга Герасим'юк.

    "Дестабілізація в Україні, забезпечення і обслуговування чужого політичного інтересу в нашій державі, намагання заблокувати діяльність в Україні виконавчої влади при відсутності Конституційного Суду, що, до речі, лежить на совісті парламенту, - все це демонструє суспільству реальне обличчя цього політичного союзу, - переконана Ольга Герасим'юк. - Його учасники спрямували всі свої сили проти Президента України. Не стане чимось неочікуваним, коли вони невдовзі знову витягнуть на світло стару шпаргалку зі словами про імпічмент".

    "Весь театр відставки насправді не має жодного зв'язку з останньою українсько-російською газовою угодою. Але тепер зрозуміло, що всі, кому дорога Україна, мають стати разом і підтримати дії Президента щодо забезпечення в країні стабільності", - додала Ольга Герасим'юк.

    Прес-служба НСНУ

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.