• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Гриценко хоче провести експеримент
    Опубликовано: 2006-01-12 16:07:00

    “У 2006 році у Збройних Силах України буде започатковано експеримент по формуванню резерву постійної готовності для українського війська”. Про це сьогодні повідомив міністр оборони України Анатолій Гриценко виступаючи перед особовим складом Старокостянтинівського авіаційного гарнізону, що на Хмельниччині.

    “Цей резерв постійної готовності цього року складатиме близько 1200 осіб. Переважно це будуть офіцери запасу наукоємних спеціальностей, - зазначив Анатолій Гриценко. - В основному льотчики, моряки, ракетники та представники інших спеціальностей з відповідним досвідом служби, станом здоров’я та бажанням”.

    Керівник оборонного відомства також додав, що резервісти щороку будуть протягом трьох тижнів відновлювати та підтримувати свої професійні навички та отримуватимуть грошове забезпечення на рівні 1,5 тисяч гривень.

    Анатолій Гриценко також повідомив, що за роки незалежності Україна отримала у резерв приблизно 6 мільйонів осіб, але у переважній більшості це дуже не ефективний та втративший навички людський ресурс.

    На переконання Анатолія Гриценка, для Збройних Сил України більш ефективним буде утримання резерву постійної готовності, який до 2011 року складатиме понад 10.000 осіб.

    "proUA"

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.