• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В торговельно-промисловій палаті відбулась конференція "Реалії недержавного пенсійного забезпечення в 2006 році"
    Опубликовано: 2006-03-28 16:34:00

    В Регіональній торговельно-промисловій палаті Миколаївської області відбулась конференція “Реалії недержавного пенсійного забезпечення в 2006 році”, організована РТПП Миколаївської області спільно з Агентством перспективних фінансових технологій за підтримки “Відкритого недержавного пенсійного фонду “Європа” та страхової компанії “ PZU Україна”.

    Під час засідання, в якому взяли участь представники обласного управління Пенсійного фонду України, Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, страхових компаній та недержавних пенсійних фондів, було обговорено сучасний стан державного пенсійного забезпечення в області, а також розглянуто законодавчу базу та перспективи впровадження системи недержавного пенсійного забезпечення.

    За результатами засідання його учасниками прийнято рішення організувати та провести в РТТП Миколаївської області низку зустрічей представників установ як державного, так і недержавного пенсійного забезпечення, керівників підприємств для роз¢яснення можливостей і переваг недержавного пенсійного забезпечення.

    "Урядовий портал"

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.