• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Держфінінспекція України посилює боротьбу з корупцією у власних рядах
    Опубликовано: 2012-04-12 17:18:14

    Керівництво Державної фінансової інспекції України просить правоохоронців максимально жорстко реагувати на можливі прояви корупції в діях її працівників.

     

    Голова Держфінінспекції України Петро Андрєєв звернувся з офіційним проханням до Генерального прокурора України Віктора Пшонки, Голови Служби безпеки України Ігоря Калініна та Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка щодо максимально жорсткого та принципового реагування на будь-які можливі прояви корупції в діях працівників органів Держфінінспекції України. Про це йдеться у відповідних листах, направлених зазначеним посадовцям.

     

    Керівництво Держфінінспекції висловило цілковиту готовність усіляко сприяти притягненню до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності осіб, причетних до корупційних дій.

     

    Одним із основних напрямів роботи Держфінінспекції України є послідовна реалізація визначеної Президентом України антикорупційної стратегії та вжиття заходів щодо протидії корупції не лише у діяльності підконтрольних установ, а насамперед безпосередньо у власній діяльності, тобто серед працівників Держфінінспекції.

     

    Як наголосив Петро Андрєєв, під час боротьби з проявами корупції Держфінінспекція України не має наміру вдаватися до політики безпідставного захисту «честі мундиру». Справедливе покарання винних у корупційних діях, незалежно від посад, є принциповою позицією керівництва Держфінінспекції та найкращим засобом захисту професійної честі та гідності її працівників.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.