• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Фермери протестують проти нового Законопроекту, який може призвести до закриття сільськогосподарських підприємств
    Опубликовано: 2013-03-30 14:35:56

    29 березня в приміщенні Херсонської Торгово-Промислової Палати відбудеться круглий стіл землевласників Херсонщини. Фермери зустрінуться з народним депутатом України Андрієм Путіловим для обговорення Законопроекту, який дискредитує їхні права. Про це передає сайт Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua

     01.03.2013 року народними депутатами України  Опанащенко М.В. та Рибаковим І.О. було запропоновано проект Закону України у якому передбачені значні зміни до ЗУ «Про оренду землі».  Пропонується встановити мінімальний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою, земельною часткою (паєм) земель сільськогосподарського призначення в розмірі не менше п‘яти відсотків  визначеної відповідно до законодавства вартості  земельної ділянки та передбачити поступове  збільшення  цієї плати «залежно від результатів господарської діяльності та фінансово-економічного стану орендаря».

    Фермери запевняють, що посилення тиску  втручання з боку держаних органів у агропромисловий сектор не вирішить проблеми наповнення державного бюджету за рахунок орендарів земельних ділянок. Проте, безперервний тиск на аграрний сектор  може призвести тільки до однієї негативної тенденції – скорочення сільгоспвиробників, закриття сільськогосподарських підприємств, а як наслідок збільшення рівня безробіття та скорочення надходжень до Державного бюджету України.

    Круглий Стіл відбудеться 29 березня о 18:00 в приміщенні Торгово-Промислової Палати за адресою, м. Херсон, вул. Гагаріна 34-А.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.