• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Завтра под Кабмином соберутся все киевские таксисты
    Опубликовано: 2013-08-13 23:05:55

    Столичні таксисти планують провести 14 серпня пікетування будівлі Кабінету міністрів, звинувачуючи Міністерство інфраструктури у затягуванні реформування ринку таксі.
    Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив співголова громадської організації "Таксі столиці" Денис Садоха.
    "Завтра ми проведемо попередню, мирну, акцію під Кабінетом міністрів для того, щоб привернути увагу керівництва країни, в першу чергу прем'єр-міністра і віце-прем'єр-міністра, до виконання обов'язків чиновниками відповідальних департаментів з реформування ринку таксі", - заявив Садоха.
    За його словами, громадська організація "Таксі столиці" і Союз професійних водіїв таксі Києва підготували звернення, в якому міститься критика проекту закону, підготовленого профільним міністерством, "Про перевезення на таксі". Звернення представники організації планують передати керівництву країни.
    Зокрема, таксисти виступають проти передбаченої в законопроекті норми планового подорожчання ліцензій на таксі упродовж трьох років. Вони також вважають, що даний законопроект не передбачає систему формування тарифів і участь ДАІ в державному контролі над перевезеннями на таксі.
    Крім того, столичні таксисти вимагають легалізувати свій сегмент ринку пасажирських перевезень, і вважають за необхідне передбачити обов'язкову установку таксометра в транспортні засоби, видачу чека пасажирові після кожної поїздки, а також, щоб контроль за перевізниками таксі здійснювала ДАІ.
    Як повідомляв УНІАН, Міністерство інфраструктури України відповідно до проекту закону "Про перевезення на таксі" має намір упродовж 3-5 років привести всі міські служби таксі до єдиного стандарту.
    Міністерство інфраструктури України розробило проект закону "Про перевезення на таксі" з метою організації якісних і безпечних перевезень і забезпечення прозорої діяльності таксистів.
    Разом з тим профспілка таксистів України запропонувала профільному міністерству допрацювати цей законопроект.
    На думку Садохи, якщо законопроект "Про перевезення на таксі" буде ухвалений Верховною Радою, то вартість послуг таксі зросте.

     

    http://kiev.unian.net

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.