• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Как объясняют исчезновение плавучих строений с киевской набережной
    Опубликовано: 2013-08-18 08:41:13

    Державна інспекція з безпеки на морському та річковому транспорті склала акти про заборону експлуатації дебаркадера в Києві і відшвартувати один з них.

    Як повідомили «Коментарям» у прокуратурі столиці, ннезаконно розміщені плавзасоби були виявлені в затоці Оболонь і на Дніпровській набережній.

    Перевірка встановила, що посадові особи двох приватних підприємств у порушення вимог земельного та водного законодавства розмістили несамохідні плавзасоби (дебаркадери) на території набережних для здійснення господарської діяльності.

    Крім того, в діях посадових осіб зазначених підприємств вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 КК України - самовільне зайняття земельної ділянки в охоронній зоні. Розпочато досудове розслідування.

    Як повідомляли «Коментарі», сьогодні вдень замість дебаркадера на набережній Оболоні залишилася лише порожня плавуча платформа. Не так давно на Оболонській набережній і біля Метромоста з´явилися плавучі ресторани, які три роки тому були прибрані з берегів Дніпра.

    Як випливає з «Протоколу виїзного засідання з питань організації пасажирських перевезень річковим транспортом у місті Києві», наявного в розпорядженні «Коментарів», Департаменту транспортної інфраструктури КМДА було вказано затвердити в навігаційному періоді 2013 маршрут «Причал № 8 - затока Оболонь», за яким повинен курсувати річковий трамвай. А вчора, 15 серпня, на Оболонській набережній велися роботи, що зовні виглядають як устаткування причалу такого трамвая.

     

    regionews.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.