• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Жестокое ограбление под Киевом: в ход пошли обрез и нож
    Опубликовано: 2013-08-29 06:33:00
    Тридцятирічний мешканець с. Трушки Білоцерківського району затримав зловмисника, який вчинив напад, погрожуючи обрізом мисливської рушниці та ножем.
     
    Близько четвертої години ночі по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення, що до помешкання жителя села Трушки, Білоцерківського району проникла невідома особа, яка нанесла господарю тілесні ушкодження та, погрожуючи обрізом мисливської рушниці і ножем, намагалася його пограбувати.
     
    Нападник, приставивши обріз потерпілому до живота, вимагав гроші. Та сталося не так, як гадалося. Потерпілий - відважний чоловік чинив опір, вибивши вогнепальну зброю з рук злочинця. Залишившись обеззброєним, злочинець не розгубився та дістав ніж із кишені і приставив його до горла господаря. Потерпілий пішов на хитрість та погодився віддати гроші, які в нього були. Зловмисник, втративши пильність та вважаючи, що переміг, негайно поплатився за самовпевненість - скориставшись нагодою, господар відвлік увагу крадія та спритно заволодів ножем нападника, та, скрутивши зловмисника, викликав працівників міліції.
     
    Зловмисником виявився 43-річний громадянин. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.