• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • В Киеве из-за безответственного водителя чуть не погибли пассажиры автобуса
    Опубликовано: 2013-08-30 22:53:34

    Близько 7-ої години ранку, у Дніпровському районі. Працівники столичної Державтоінспекції згідно дислокації забезпечували безпеку дорожнього руху на вулиці Гагаріна. Їхню увагу привернув автобус «ПАЗ-32053», що постійно змінював напрямок руху.

    Інспектори ДАІ запідозрили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння і подали знак про зупинку. Спілкування з керманичем, 64-річним мешканцем Чернігівської області, лише підтвердило їх підозри. Від водія було чути різкий запах алкоголю. Водій свою провину визнав і не заперечував, що вживав спиртні напої. Порушника відсторонили від керування та у присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол. Матеріали незабаром буде направлено до суду.

    Слід зазначити, що в салоні автобуса на той час перебували пасажири – працівники автопідприємства. Водій вранці їх віз до роботи.

    Для уникнення подібних ситуацій на дорогах, столична Державтоінспекція вкотре закликає водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані. І пам’ятати, що згідно статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, окрім штрафу за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння від 2550 до 3400 гривень, законодавство передбачає такі види стягнень, як позбавлення права керування транспортним засобом, адміністративний арешт (7-15 діб), громадські роботи (40-60 годин) та оплатне вилучення транспортного засобу.

    Магнолія-ТВ.com

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.