• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Киевские парковки не хотят работать легально
    Опубликовано: 2013-08-31 23:48:18

    Із 230 нічних парковок, які мають договір із «Київтранспарксервіс», на 60 були виявлені порушення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

    За словами директора Департаменту транспортної інфраструктури Євгена Водовозова, на підставі виявлених порушень, у рамках маштабної перевірки паркувальних місць, було подано 17 позовів до суду. Ця кількість може збільшитися, якщо ті підприємці, на паркувальних майданчиках яких зафіксовано порушення, не закриють це питання в досудовому порядку або ж не доведуть безпідставність звинувачень.

    «Це не перші наші позови, ми зверталися до суду також у лютому-березні. Наступним етапом стане земельна інспекція, яка розглядатиме, зокрема, питання нецільового призначення землі, коли ділянка відведена під певний вид діяльності, а насправді використовується як парковка. Усі ці дії спрямовані на легалізацію паркувального простору, а не його перерозподіл. Якщо підприємець не хоче виконувати ті норми й правила, які прийняті державою і Києвом, то ми змушені будемо з ним «розійтися», – зазначив Євген Водовозов.

    У відомстві наголошують, що основними проблемами в цій сфері є парковки без будь-якої документації, а також паркувальні майданчики, які розірвали або відмовилися переукласти договір із комунальним підприємством, але продовжили працювати, не сплачуючи при цьому паркувальний збір.

    Тільки за півроку такої нелегальної діяльності «Київтранспарксервісу» було завдано збитків на суму близько 2 млн. грн. Зокрема, 6 таких парковок виявлено в Деснянському районі, ще 7 – у Дарницькому.

    Як повідомляла «Україна Комунальна», у столиці нарахували понад півсотні нелегальних парковок. Влада міста звернулася до прокуратури з проханням вжити заходів реагування щодо роботи підпільних парковок.

     

    Источник

     

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.