• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Ужасные последствия наводнения под Киевом
    Опубликовано: 2013-09-23 01:17:00
    У зв’язку з ускладненням погодних умов та значної кількості опадів, які випали на території Київської області, рятувальники надають допомогу населенню шляхом відкачування води за допомогою мотопомп та пожежних автомобілів.
     
    На даний час до відкачування води задіяні 7 одиниць спецтехніки, включаючи 3 мотопомпи,  у місті Бровари по вулицях Полярніков, Кокєнакє та Чехова. Крім того 5 одиниць техніки перебувають  в резерві на випадок необхідності додаткового залучення сил та засобів.
     
    За словами Директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Григорія  Марченка, який побував на місці події, завдяки діям рятувальників та зосередженню насосної техніки підтоплення житлових будинків  вдалося запобігти. Підтоплені лише окремі присадибні ділянки з порушеною дренажною системою.
     
    Нагадаємо, що в найближчі 5 днів  на більшості територій України прогнозуються дощі. Тож ДСНС України посилено моніторить гідрометеорологічну ситуацію, відповідно до планів реагування аварійно-рятувальні загони приведені в посилену готовність до дій за призначенням.  Також підготовлені плавзасоби та насосне обладнання, техніка для доставки особового складу до місць можливого виникнення підтоплень та перевезення населення.
     
    Для надання допомоги населенню, згідно з планом реагування на підтоплення та паводки, створене угрупування сил і засобів у кількості понад 42 тис. осіб, 5 тис. одиниць спецтехніки і 830 плавзасобів.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.