• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Новые подробности об убийстве бизнесмена в Киеве
    Опубликовано: 2013-10-02 08:03:00
    У Києві міліціонери затримали двох уродженців Вірменії, які організували вбивство чоловіка через те, що він боргував їм гроші. Убивство скоїв один з затриманих, застрибнувши у авто постраждалого й вистріливши чоловікові двічі у голову, - пише ТСН.
     
    24 вересня двоє чоловіків 1962 та 1972 років народження прибули до Києва, щоб помститися боржникові. 28 вересня вони стежили на автомобілі за своєю жертвою і скористалися вдалою миттю, коли машина зупинилася на шиномонтажі. Дочекавшись, коли водій іномарки почне рух автомобіля, один з чоловіків застрибнув в салон "BMW X-6" і двічі вистрелив в голову водієві з пістолета "Марголін", який згодом викинув у озеро неподалік Києва.
     
    Слідчим відділом Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України та їх затримано в порядку ст. 208 КПК України.
     
    Нагадаємо, 28 вересня в автомобілі "BMW X–6" чорного кольору на сидінні водія міліціонери виявили мертвим чоловіка з двома проникаючими вогнепальними пораненнями голови.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.