• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Ужасное ДТП под Киевом: «лихач» сбил двух детей и оставил их умирать
    Опубликовано: 2013-10-10 07:23:00
    На превеликий жаль повідомлення про  дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв, які зникли з місця аварії до Управління ДАІ надходять майже щоденно. У переважній більшості наїзди скоюються водіями, що керують транспортом в нетверезому стані. А найстрашніше те, що після скоєного водій втікає, а людина залишається помирати на дорозі.
     
    Один з таких випадків стався днями в місті Біла Церква, коли 17-річний  водій, керуючи мопедом скоїв наїзд на двох дітей 9–ти і 11-ти років, які разом з батьком переходили проїжджу частину по пішохідному переході.
     
    Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди діти отримали травми різного ступеню тяжкості та були доставлені до Київської обласної лікарні.
     
    Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники ДАІ,  втікача затримали. Наразі горе-водій у скоєному зізнався та дав правдиві покази.
     
    Державтоінспекція Київщини звертається до всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, дотримуватись  толерантності, ввічливості та поваги один до одного. Взаєморозуміння і культура поведінки на дорогах є запорукою і гарантією безпеки руху.
     
    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Київській області.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.