• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Кровавая авария в Киеве: Hyundai на огромной скорости влетел в пешехода
    Опубликовано: 2013-10-26 22:53:00
    У п'ятницю ввечері в Києві на вулиці Братиславській, біля ринку "Юність", автомобіль Hyundai, рухаючись назустріч потоку по дорозі з одностороннім рухом, жорстко збив літнього чоловіка, який переходив проїжджу частину.
     
    Як розповіли очевидці події, автомобіль на великій швидкості рухався по дорозі з одностороннім рухом назустріч потоку, повідомляє LB.ua.
     
    З невідомих причин, водій не помітив літнього чоловіка, який переходив проїжджу частину. Сам пішохід, мабуть, не очікував автомобіль зі сторони, з якої рух авто заборонено.
     
    На повному ходу Hyundai передньою частиною буквально зніс літнього пішохода. Після зіткнення водій розвернувся у зворотний бік і припаркувався приблизно через двадцять метрів в правому ряду. Очевидці розповідають, що перебували в авто люди східної зовнішності вмовляли потерпілого не викликати міліцію.
     
    Приїхали на місце аварії лікарі "швидкої допомоги" негайно госпіталізували потерпілого чоловіка з рваною раною м'яких тканин голови та підозрою на перелом ноги.
     
    Примітно, що і під час оформлення ДТП повз інспекторів ДАІ проти руху проїхав ще один автомобіль-порушник, однак, з незрозумілих причин, служителі закону ніяк не відреагували на це грубе порушення.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.