• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Кровавое убийство под Одессой раскрыл пес
    Опубликовано: 2013-10-30 23:14:00
    Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС в Одеській області. Трагедія сталася в одному з приватних будинків у с. Пужайково Балтського району. Жертвою зловмисника стала 86-річна бабуся. Експерти оперативно-слідчої групи встановили, що жінку кілька разів вдарили ножем.
     
    Як повідомив начальник райвідділу підполковник міліції Віталій Капкін, над розкриттям цього злочину протягом доби без сну і відпочинку працював майже весь особовий склад Балтського райвідділу, а також найдосвідченіші працівники обласного управління міліції.
     
    Оперативники проводили всі необхідні оперативно-розшукові заходи щодо затримання особи, причетної до скоєння тяжкого злочину, дільничні інспектори міліції проводили подвірний обхід, опитували сусідів пенсіонерки, перевіряли раніше судимих за подібні злочини та тих, що перебувають під адміністративним наглядом. Зрештою, кропітка та злагоджена робота оперативників, слідчих та дільничних інспекторів міліції принесла позитивний результат.
     
    Співробітниками сектору карного розшуку Балтської міліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку главку встановили, що вказаний злочин вчинив непрацюючий 48-річний односелець потерпілої. Мешканці селища бачили напередодні підозрюваного біля хати вбитої бабусі. Сумніви розвіяв і службовий пес "Дік", який по сліду привів оперативників до будинку підозрюваного. Під час санкціонованого обшуку в його господарстві правоохоронці вилучили низку речових доказів, що доводять його причетність до скоєння даного злочину.
     
    Затриманий пояснив, що жінку вбив з корисливих мотивів, адже у неї завжди були кошти.
     
    За словами начальника Балтського райвідділу міліції Віталія Капкіна, нині триває слідство. 48-річного чоловіка заарештовано за вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.