• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Шок в Одессе: убийцу выпустили на волю
    Опубликовано: 2013-11-11 23:39:00
    Київський суд Одеси відпустив на волю власника автосалону, який на Bentley збив на смерть пішохода. Як повідомили в прокуратурі, там збираються оскаржити рішення суду і вже подали апеляцію, передає «Сегодня».
     
    «Ми вважаємо його не можна було відпускати навіть під заставу», - говорить співробітник прес-служби міської прокуратури Інна Верба.
     
    7 листопада Київський районний суд заарештував з правом внесення застави власника автосалону, який насмерть збив 5 листопада 23-річного хлопця. Сума застави становить близько 92 тис. грн.
     
    Нагадаємо, в Суворовському районі Одеси 5 листопада в 12:55 годин автомобіль Bentley Continental рухаючись по реверсивній смузі по вулиці Миколаївська дорога, скоїв наїзд на пішохода, 1990 р.н., який перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. Постраждалий від отриманих тілесних ушкоджень помер в кареті швидкої допомоги.
     
    Слідством було встановлено, що вказаний автомобіль з лютого ц.р. перебував для продажу в одному з автосалонів міста. З показань свідків встановлено, що на момент скоєння ДТП, даним транспортним засобам керував один з працівників автосалону, який після скоєння ДТП втік з місця події.
     
    Даний факт був внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 286 ч. 2 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
     
    Источник
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.