• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Был ли взрыв возле метро «Петровка» в Киеве
    Опубликовано: 2013-12-12 08:23:10

    Прес-служба ГУМВС України в місті Києві спростувала інформацію, поширену деякими ЗМІ, про вибух біля метро "Петрівка" в Києві, передає УНН.


    Сьогодні деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що в районі метро “Петрівка” стався вибух. Як наголосили у МВС, ця інформація не відповідає дійсності - сьогодні до чергової частини ГУМВС України в місті Києві не надходило жодних повідомлень про вибух.

    Окрім цього, за вказаною в деяких статтях адресою було направлено найближчий наряд міліції для перевірки викладеної інформації. По прибуттю на місце жодних порушень громадського порядку правоохоронцями зафіксовано не було, скарг від громадян під час обходу станції метрополітену та прилеглої території не надходило.

    Нагадаємо, що протягом двох остнніх днів із-за повідомлень про замінування неодноразово закривались станції метро “Хрещатик” та “Майдан Незалежності”.

    Додамо, що завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності згідно статті 259 Кримінального Кодексу України тягне за собою кримінальну відповідальність у вигляді арешту, обмеження волі чи позбавлення волі на строк до 8 років.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.