• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Киевляне уже боятся спускаться в подземку
    Опубликовано: 2013-12-17 06:33:00

    Ареною цілої інформаційної війни стала київська підземка. Останнє повідомлення про бомбу надійшло зі станції "Хрещатик". У переході, був знайдений пакет, нібито, з вибухівкою. Тоді станція і всі її артерії спорожніли на кілька годин.

    В цілому на минулому тижні центральні станції підземки закривали чотири рази. В міліції кажуть, що кожному перекриттю передував телефонний дзвінок з погрозою. Зазвичай хулігани називали конкретні місця, де слід шукати небезпеку. В одному з випадків почерк провокатора був інший. Ще ніколи загрозливий об'єкт не шукали так довго.

    Три центральні станції не впускали і не випускали пасажирів протягом цілого дня напередодні ночі на одинадцяте грудня. Тієї ночі силовики спробували зачистити барикади мітингувальників.

    Співробітникам метро нелегко ховати посмішку, говорячи про випадки цих днів. В адміністрації метрополітену з'ясувалося, що жодного разу за всі дні протесту на Майдані пасажиропотік на центральних станціях метро не становив загрози безпеці пасажирів. Жодних підстав не випускати пасажирів на станції не було.

    Обмеження на вхід у метро можуть вводитися у пікові години, а от поняття обмеження на вихід навіть не існує в правилах. Окрім стихійного лиха є лише дві сили, які можуть закрити станцію - це терористи і міліція. Якщо немає телефонної провокації міліція може на власний розсуд змінити годину відкриття станції, не узгоджуючи це ні з ким.

    Не тільки метро, а ще вокзал, а також обидва аеропорти теж були зачинені через фальшиві повідомлення про міни. Наприкінці тижня телефонного терориста затримали. В міліції його назвали неадекватним. Проте випадок надто політизований, щоб не поставити представникам МВС запитання "кому це вигідно".

    "Ну, міліції це точно не вигідно", - заявив керівник управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков.

    Тим часом епізод в метро породжує безліч чуток. Наприклад, ходять чутки про отруйний газ, яким нібито готуються розганяти майдан через "тунелі метрополітену". Нібито саме тому було потрібне "мінування". Чутки про рух тунелями спецпідрозділів у бік "Майдану". Одна з версій виглядає найскандальнішою - це інформація про залучення фахівців із російської ФСБ до планування розгону Майдану.

    Крім того, з'явились нові провокативні прогнози про озброєних зеків, снайперів, і, зрештою, терористів. Нагадаємо, що 9 грудня "заміновували" станції метро Майдан Незалежності, Хрещатик та Театральну. Після кількагодинної перевірки правоохоронці бомби не знайшли.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.