• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • На Киев надвигается транспортный Апокалипсис
    Опубликовано: 2013-12-23 08:41:18

    Столичні водії комунального транспорту готуються до страйку проти невиплати заробітної плати. Про це повідомив страйковий комітет КП «Київпастранс» у Facebook.

    Зокрема, у повідомленні зазначається, що не дивлячись на заяви представників влади про повне погашення заборгованості перед київськими транспортникам, понад 10 тисяч працівників «Київпастрансу» досі не отримали зарплатню навіть за жовтень. Загальна сума боргу, відповідно до інформації прокуратури Києва, складає 93 млн. грн.

    Зазначається, що у суботу, 21 грудня, водії усіх депо міста Києва виїхали на маршрути з плакатами, в яких висловлювали своє незадоволення кількамісячною затримкою зарплатні та несправедливим розподілом бюджетних коштів.
     
    «Впродовж останнього місяця київські транспортники були змушені працювати понаднормово, перевозячи, в тому числі вночі, працівників МВС та військовослужбовців внутрішніх військ між центром міста та місцями їхньої тимчасової дислокації», - скаржаться працівники транспортної галузі столиці.
     
    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, нещодавно  у Дніпропетровську понад 100 співробітників КП «Дніпропетровський міськелектротранспорт» перекрили виїзд з трамвайно-тролейбусного депо, відмовляючись працювати на маршрутах. Таким чином комунальники вимагали повернення боргів із заробітної плати, яку вони не отримують від жовтня.

    Крістіна Болотова

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.