• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Массовые ДТП в Киеве (ФОТО)
    Опубликовано: 2013-12-24 22:53:00

    Минулі вихідні були насичені не тільки політичними подіями. На дорогах столиці теж було неспокійно.

    У суботу ввечері на вулиці Службовій, що у Святошинському районі, автомобіль «Тойота» наїхав на пішохода, 49-річного чоловіка, який від отриманих травм помер на місці. Водій стверджує, що їхав з невеликою швидкістю. За його словами, пішохід стояв на узбіччі, а потім раптово вийшов на проїзну частину, спіткнувся і впав. До того ж дорога у місці пригоди була погано освітлена.

    Однак справжні обставини пригоди з’ясує слідство.

    Зауважимо, що за останні кілька днів у Києві почастішали випадки наїздів на людей. Не рахуючи травмованих людей, загалом це вже четвертий летальний кінець ДТП з пішоходом.

    Трохи згодом, на проспекті Науки, поряд з АЗС не поділили дорогу БМВ 7-ї серії та «Шевроле Лачетті». Як стверджують свідки пригоди, «Шевроле» з кількома пасажирами від’їхало від заправки і вирушило до Московської площі.

    Тим часом БМВ, який їхав у цьому ж напрямку, на повному ходу влучив у задню частину «Лачетті». Після цього «Шевроле» відлетіло далеко вперед, її розкрутило і викинуло на зустрічну смугу. На щастя, у цей момент зустрічного транспорту не було.

    А водій БМВ після зіткнення взяв праворуч, після чого його «зупинила» електроопора. Впасти на дорогу їй завадили тільки дроти.

    У результаті зіткнення постраждали водій «Шевроле» та два пасажири. Всі з різними травмами опинилися в лікарні.

    Оперативним службам «Київміськсвітла» та «Київпастрансу» довелося докласти зусиль, аби швидко відновити рух тролейбусів, які змушені були зупинитися через ДТП.

    На початку першої години ночі на перехресті Червонозоряного проспекту з вулицею Кривоноса сталося ще одна пригода, в якій потерпіли двоє, зокрема й інспектор ДАІ.

    На перехресті зіткнулися «Газель» та позашляховик «Мітсубісі». Наряд ДАІ, який прибув на місце ДТП, виставив відповідні дорожні знаки, на машинах була ввімкнена аварійна сигналізація. Але незважаючи на це в «Газель», яка стояла на перехресті, в’їхав «Мітсубісі Лансер». Удар був такої сили, що «Газель» посунулася вперед і травмувала водія та інспектора ДАІ, що саме з’ясовували обставини попереднього ДТП.

     

    У результаті у 30-річного водія «Газелі» – закрита черепно-мозкова травма, закрита травма живота, переломи гомілки та стегна та струс мозку. Чоловік знаходиться у лікарні. Госпіталізували й інспектора ДАІ, офіцера міліції, із забиттям грудної клітини, закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

    З’ясувалося, що за кермом «Лансера» була 40-річна жінка, яка живе неподалік. Куди авто-леді так поспішала, з’ясувати не вдалося, адже вона вела себе неадекватно. Власниця «Мітсубісі» не надала посвідчення водія, а також відмовилася від алкотесту. Згодом жінку доставили до лікаря-нарколога, але й там вона відмовилася проходити обстеження на вміст алкоголю в крові. Однак медики виявили, що авто-леді все ж таки перебувала у стані алкогольного сп’яніння, про що був наданий відповідний документ.

    Пізніше стало відомо, що порушниця за кілька останніх років двічі затримувалася за керування у нетверезому стані. Також за нею декілька випадків перевищення швидкості, порушення правил обгону та виїзду на зустрічну смугу.

    Розпочато розслідування цієї пригоди.

    Недільного вечора, коли кияни поверталися до міста, на проспекті Перемоги виникли проблеми із рухом у напрямку центра. Причиною стали одразу два ДТП.

    Перше з них трапилося о 19.45 біля станції метро КПІ. «Лексус» на повному ходу наїхав на три припарковані автомобілі: «Фольксваген», «Рено» та «Грейт Вол». У результаті значні пошкодження отримали всі машини. А «Рено» після удару в’їхало просто у кіоск на узбіччі.

     

    Таким чином водій «Лексусу» невимушено влаштував «чергу» у магазин взуття, який знаходився у цьому торговому павільйоні. Внаслідок пригоди постраждав власник «Фольксваген», якого госпіталізували із забиттям шийного відділу хребта, травмою грудної клітини та закритою черепно-мозковою травмою.

     

    Тим часом водій «Лексусу» не вигадав нічого кращого, ніж зникнути із місця пригоди. Тепер його розшукує міліція.

    Трохи згодом біля парку КПІ трапилося ще одне ДТП. Водій позашляховика «Тойота» на повному ходу врізався в «Хюндай Елантра», яка відлетіла вперед по дорозі і в’їхала у «Фольксваген Поло». Тим часом «Тойота» зачепила ще один «Фольксваген». Не встигли водії отямитися і з’ясувати що до чого, як у «Хюндай» врізався «Ссанг Йонг».

     

    На щастя, у цій пригоді обійшлося без крові. Учасники отримали тільки матеріальні збитки, які, судячи з пошкоджень автомобілів, будуть не малі.

    Причиною цієї пригоди, скоріш за все, стала неуважність водіїв «Тойоти» і «Ссанг Йонг» та велика швидкість.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.