• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Смертельное тепло: в Киеве используют обогреватели-убийцы
    Опубликовано: 2013-12-31 08:03:00

    В столиці мода на обігрівачі, які вибухають за кордоном. Вогняний обігрів – це модно, але дуже небезпечно, є випадки, є жертви…

    Полум’я виривається з вікон кафе.  Чути жіночі крики всередині приміщення. Хтось намагається вибити вікно і вистрибнути звідти де вже не на жарт розгорілася пожежа.

    «Дівчата були дуже сильно обпалені і дуже голосно кричали. На них навіть горів одяг», – розповідає свідок трагедії Наталія Жданова.

    Ці слова із репортажу “Першого” каналу сколихнули усіх росіян. Новітній обігрівач занадто зігрів клієнтів, –  із 23 людей 20 відвезли в лікарню із серйозними опіками тіла і дихальних шляхів. У багатьох обгоріли руки і обличчя.

    Виною цієї катастрофічної пожежі став обігрівач, який все частіше почали використовувати столичні кафе і ресторани.

    Газовий обігрівач можна побачити, наприклад, біля ресторану “Біф”, що знаходиться на вулиці Рогнеденьській, також ним користуються і в гольф-центрі на оболоні – обігріваючи гравців.  І ми переконані є ще маса місць де спокусилися на дизайн і новинку обігрівачів, забувши про можливу безпеку.

    Покурюючи біля столичного ресторану і, власне, біля небезпечного обігрівача Іван  спокійний: «Я думаю, он проверен и сертифицирован, как же может быть иначе. Вряд ли хозяева хотят подвергнуть нас опасности», – відповідає клієнт на наше запитання про цей прилад.

    Ми знайшли ці небезпечні атрибути дизайну – вони називаються газові обігрівачі. Коштує можлива смерть відвідувачів трохи більше ніж 7 тисяч гривень.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.