• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Избиение до полусмерти под Киевом из-за пары сотен гривен
    Опубликовано: 2014-01-16 08:03:00

    Днями до Баришівського районного відділу міліції звернувся 54-річний місцевий мешканець з численними травмами і повідомив про те, що його побили та пограбували.

    З’ясувалося, що потерпілий пізно ввечері повертався додому з роботи. На підході до під’їзду свого будинку на нього напав п’яний юнак, який з метою заволодіння чужим майном, наніс заявнику численні удари кулаками рук в обличчя. Коли бідолаха впав, зловмисник продовжував його бити ногами по голові, в результаті чого нещасний втратив свідомість. В подальшому, користуючись безпорадним станом непритомного, зловмисник зірвав зі своєї жертви шкіряний ремінь з гаманцем, в якому знаходилися грошові кошти в сумі 350 гривень та мобільний телефон, і втік. Коли постраждалий прийшов до тями, то одразу звернувся до правоохоронців, які надали йому першу медичну допомогу та викликали швидку.

    В результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці упродовж доби встановили особу правопорушника та затримали його за місцем проживання. Ним виявився раніше вже засуджений за крадіжку 22-річний місцевий мешканець. Підозрюваний зізнався у скоєнні правопорушення та дав правдиві покази. Наразі він знаходиться під домашнім арештом, а потерпілий перебуває на лікуванні.

    За даним фактом слідчим відділом Баришівського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством , небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.