• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Под Киевом планируют ещё одну гигантскую стройку
    Опубликовано: 2014-01-19 07:33:00

    17 січня у приміщенні Федерації Футболу України відбулася робоча зустріч Президента Федерації футболу України Анатолія Конькова та голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка щодо будівництва спортивно-оздоровчого комплексу у місті Вишгороді.

    Спортивно-оздоровчий комплексу буде включати великий манеж із штучним покриттям та сучасне футбольне, оснащене трибунами та легкоатлетичними доріжками.

    За словами очільника Київщини це буде спортивна база для тренувань молодіжної збірної та проведення змагань міжнародного рівня, а також використовуватиметься як соціальний об’єкт для занять фізичною культурою та спортом громадою міста та області.

    - Президент поставив перед владою завдання створити відповідну інфраструктуру для занять фізкультурою і спортом. В першу чергу, майбутня спортивна база буде функціонувати як соціальний об’єкт, для того щоб громада Вишгородського району, міста Вишгорода, а також Київщини мала можливість займатися фізкультурою, проводити відповідні тренувальні зайняття та спортивні змагання. Також спортивний комплекс буде використовуватися як база для підготовки молодіжної збірної з футболу, -зазначив Анатолій Присяжнюк. – Сьогодні є бажання та можливість побудувати такого типу комплекс на Київщині. Переконаний, що створення та забезпечення належного функціонування цього об’єкту, сприятиме більшому залученню дітей до занять фізкультурою та спортом, в тому числі й футболом.

    Анатолій Присяжнюк також підкреслив, що Київщина сьогодні демонструє приклад популяризації спорту та, відповідно, здорового способу життя, виконуючи завдання та доручення Президента України. Адже лише в минулому році в області збудували більше 100 спортивних майданчиків та ввели в експлуатацію 10 стадіонів. Наступного року планується реконструкція стадіону в місті Василькові та будівництво спортивного комплексу в місті Українка.

    Розпочати будівництво масштабного спортивного об’єкту у Вишгороді планують вже з травня. Наразі створена та працює робоча група з даного питання, а також триває підготовка проектно-кошторисної документації. Під будівництво спортивної бази виділено 4 га землі.За модель будівництва вирішено взяти один з найкращих європейських комплексів, а саме в Осло (Норвегія), який відвідає робоча група. Комплекс планують ввести в експлуатацію вже наступного року.

    - Ми давно планували цю кампанію. Ми побудуємо футбольний манеж, в якому буде можливість займатися футболом протягом всього року. Ми побудуємо там стадіон, який відповідатиме тим вимогам, що дозволять нашим національним збірним командам до 21-го року планувати підготовку, проводити змагання і вирішувати свої завдання. Крім того, при футбольному манежі ми зможемо відкрити академію, – сказав після зустрічі президент ФФУ Анатолій Коньков.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.