• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Поисково-спасательная операция: двое киевлян потерялись в горах
    Опубликовано: 2014-01-20 23:44:55

    О 21:30 18 січня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в районі г. Стіг полонини Драгобрат заблукали двоє київських туристів.

    Як стало відомо, двоє киян, 1990 року народження прибули на відпочинок в Рахівський район. Зупинившись в одному з готелів, розташованих на г. Драгобрат, вранці 18 січня пішли кататися на сноубордах. У зв’язку з погіршенням погодних умов (густий туман, дощ та вітер) чоловіки втратили орієнтир та заблукали.

    Повідомлення про загублення туристів у рятувальну службу поступило від керівника закладу, де вони зупинилися на відпочинок.  Не гаючи часу, на порятунок людей виїхало шість рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення.

    Близько другої години ночі 19 січня туристів було знайдено в районі полонин Урда. Медичної допомоги чоловіки не потребували. Далі відпочиваючих було супроводжено до гірськолижного комплексу на г. Драгобрат, де вони зупинилися.

    З метою попередження випадків загублення людей у горах Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до відпочиваючих з проханням на період погіршення погодних умов утриматися від походів у гори, дотримуватися правил особистої безпеки та прислухатися до порад рятувальників.

    Источник

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.