• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Надійність та багаторічний досвід роботи: чому варто звернутися в «АУДИТ-ІНВЕСТ»
    Опубликовано: 2022-09-20 23:32:42

    Надійність та багаторічний досвід роботи: чому варто звернутися в  «АУДИТ-ІНВЕСТ»

    Ні для кого не секрет, яку важливу роль відіграє правильне ведення бухгалтерії в компанії чи на підприємстві. Однак сьогодні все більше компаній обирають бухгалтерський супровід від аутсорсингової компанії. Такий варіант допомагає зекономити гроші і час. Та бути впевненому у результаті.

    Група компаній «АУДИТ-ІНВЕСТ» https://audit-invest.com.ua/ua/ пропонує комплексний супровід фінансових та бухгалтерських процесів. Вам не потрібно витрачати час на ведення кадрового обліку, взаємини з банками щодо оформлення кредитів і депозитів, взаємини з контролюючими органами щодо здачі звітності. У компанії працюють бухгалтери, які мають досвід роботи у транспортно-експедиторській діяльності, торгівлі промисловими товарами, сільському господарстві, рекламній діяльності, інтернет-бізнесі. Тому тут пропонують рішення навіть складних проблем.

    Кілька аргументів на користь «АУДИТ-ІНВЕСТ»

    • Економія коштів. На перший погляд, краще мати бухгалтера у штаті. Але комплексний супровід бухгалтерії від «АУДИТ-ІНВЕСТ» коштує на 15-20% нижче, ніж заробітна плата бухгалтера у штаті. У компанії працюють фахівці, які є експертами у різних напрямках, мають досвід роботи на різних підприємствах.

    • Мінімізація ризиків. Обравши перевірену аутсорсингову компанію, ви мінімізуєте ризик найняти некомпетентного працівника. А також передаєте відповідальність за правильність ведення бухгалтерського обліку. Якщо компанія має досвід успішного ведення бухгалтерського обліку, то це мінімізує штрафні санкції чи збитки.

    • Персональний підхід.  Вам не потрібно думати про підвищення кваліфікації бухгалтера. Всі ці витрати бере на себе аутсорсингова компанія. Команда «АУДИТ-ІНВЕСТ» готова взяти на себе всі функції, пов’язані з бухгалтерським обслуговуванням підприємства. За кожним підприємством закріплюють окремого фахівця.

    Кому це потрібно

    Віддавши бухгалтерію нам на аутсорсинг, у вас з’явиться більше вільного часу. Його можна використати для саморозвитку, при цьому ви будете впевнені у надійності свого фінансового тилу.

    Повний комплексний супровід бізнесу https://audit-invest.com.ua/ua/polnoe-kompleksnoe-soprovozhdenie  – послуга для тих, хто цінує свій час і хоче отримати тільки кращий результат. Всі звіти буде підготовлено якісно та подано своєчасно, а всі документи відповідатимуть чинному законодавству. Про це свідчать відгуки на сайті компанії.

    За допомогою форми на сайті ви можете зв’язатися з менеджерами компанії. В «АУДИТ-ІНВЕСТ» готові надати фахову консультацію.
     

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.