• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Сташевський провів засідання Урядового комітету
    Опубликовано: 2006-01-24 10:38:00

    Під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Станіслава Сташевського відбулось засідання Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки.

    На черговому засіданні розглядались актуальні питання як міжнародного співробітництва, зокрема в ядерній сфері, так і ефективного функціонування та розвитку внутрішнього сектору. Серед останніх, слід виділити розгляд проблеми ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств. При розгляді цього питання Сташевським С.Т. було акцентовано особливу увагу на необхідності вирішення цієї проблеми в контексті максимального аналізу всіх її соціальних наслідків.

    На Комітеті також опрацьовувались нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України, які регламентують митні відносини при здійсненні ремонтно-відновлювальних робіт на території України, впорядкування розроблення високих наукоємних технологій, а також щодо створення Державної інспекції зв’язку.

    Прес-служба КМУ

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.