• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Відкриваємо бізнес в Вірменії та Єревані
    Опубликовано: 2017-06-05 23:08:04

    Як повідомляє uzinform.com.ua: Вірменія - це порівняно невелика, але надзвичайно важлива стратегічно країна. Розташована вона на роздоріжжі Європи і Азії. Також Вірменія завжди була відкрита для іноземних інвестицій. Іноземні компанії усіляко підтримуються урядом. Це означає, що Вірменія зацікавлена в появі нового бізнесу в цій країні.

    Бізнес в Єревані

    Для того щоб відкрити бізнес в Вірменії, необхідно дотримуватися установлених законодавством процедур. Це допоможе уникнути проблем з законом і зробити все так, щоб бізнес міг в майбутньому процвітати. Слід зробити наступні кроки:

    • Необхідно вказати три назви майбутньої компанії, також всі відповідні документи повинні бути захищені і перевірені. У документах слід вказати: склад акціонерів, особистість директора підприємства і рід діяльність компанії;
    • Разом з цією формою обов'язково вказати на кого саме ця компанія буде заснована. Це може бути або фізична, або юридична особа. Серед документів, які повинні бути прикріплені до першої форми завірені ксерокопії паспортів керівних осіб, директорів і акціонерів, зразки підписів, свідоцтво про реєстрацію та статут підприємства. У разі, якщо бізнес збирається відкрити іноземний інвестор він може оформити домовленість про передачу повноважень;
    • Після того як компанія зареєстрована в місцевому реєстрі, а банківські рахунки відкриті, можна вважати, що компанія майже відкрита. Важливо також вирішити, чи буде обумовлюватися статутний капітал компанії чи ні, якщо ж так, то він повинен бути виплачений негайно. Всі документи бажано надавати заздалегідь для їх перекладу на вірменську мову. Вибираючи юридичну адресу, її можна вибрати будь-якою, проте податкова інспекція іноді підтверджує наявність посадової особи по юридичній особі, тому рекомендується створити «віртуальний офіс» він дозволить перебувати будь-де, а так само платити лише за ті послуги, які необхідні.

    Вимоги до громадянина для відкриття бізнесу

    Специфічних вимог для громадянина, який бажає створити своє підприємство - немає:

    1. Заснувати підприємство на території Вірменії може будь-яка людина, неважливо якої вона національності або місця проживання;
    2. Акціонером може бути фізична і юридична особа;
    3. Необхідно щоб у компанії була юридична адреса.

    Як і в будь-якій країні, тут також є високі ризики відкриття нового підприємства. У Вірменії, наприклад, весь бізнес монополізований великим бізнесом. 96 % всієї продукції, яка вивозиться на експорт, випускаєьтся саме великим бізнесом, тому дрібний і середній бізнес зазнає серйозних збитків.

    Економіка Вірменії нездатна впоратися з цією проблемою, тому вижити в такій конкуренції дрібному бізнесу буває часом практично неможливо. Слід замислитися, чи виправдана реєстрація бізнесу в цій країні, чи є можливість перемогти іншим підприємствам?

    Кілька корисних порад для реєстрації компанії в Вірменії:

    • У Вірменії можна відкрити рахунки в будь-якій валюті, але рекомендується відкривати рахунки саме в місцевій валюті. В цьому плані ведення бізнесу в Вірменії спрощується;
    • Потрібно врахувати особливості бізнесу в цій країні. Наприклад, слід користуватися послугами досвідченого бухгалтера, адже неправильно складені звіти, або їх прострочення може призвести до штрафів і збитків. Часто буває так, що бухгалтер може вести свою особисту бухгалтерію, щоб уникнути цього слід добре вивчити персонал, з яким вам доведеться працювати.
    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.