• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Львіські депутати: "Новонароджений союз кучмістів провокує в Україні політичну кризу"
    Опубликовано: 2006-01-12 17:37:00

    Президенту України

    Верховній Раді України

    Кабінету Міністрів України

    Заява депутатів Львівської обласної ради щодо відставки Уряду Юрія Єханурова

    Антиукраїнська провокація - спроба неконституційної відставки уряду України Юрія Єханурова - продемонструвала політичну безпринципність деяких політичних сил, котрі поставили власні вузько партійні цілі вище державних інтересів, а особисті амбіції - понад волевиявленням українського народу. Цей новонароджений союз кучмістів та політичних перевертнів провокує в Україні політичну кризу, намагається порушити стабільність в політичному, соціальному та економічному поступі України.

    Ми переконані, що основною причиною відставки Уряду Єханурова є помста за принциповість у відстоюванні українських інтересів з газового питання. Уряд Єханурова зумів уникнути кризи і тому не дивно, що завдання кремлівських вождів виконували комуністи, регіонами та есдеки. Нам прикро, що до них долучилася фракція БЮТ та Народна партія Литвина.

    Національні інтереси, а не політичні амбіції повинні диктувати державну політику.

    Ми висловлюємо підтримку усім патріотично-демократичним силам, які не голосували 10 січня за відставку Уряду Єханурова і висловили свою підтримку Президентові України. Сьогодні ми повинні продемонструвати єдність думок та зусиль і в майбутньому парламенті сформувати пропрезидентську більшість.

    Львівська обласна рада закликає усі державницькі сили України забути про політичні амбіції і об'єднати політичні зусилля напередодні парламентських виборів, щоб закріпити перемогу Помаранчевої революції і не дозволити антиукраїнським силам отримати політичний реванш.

    Разом нас багато і нас не подолати!

    Депутати Львівської обласної ради

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.