• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Іван Заєць: Я – Помаранчевий моджахед із холодного яру, а не генерал майдану
    Опубликовано: 2006-01-12 17:30:00

    Я– помаранчевий моджахед із холодного яру, а не генерал Майдану. Про це заявив під час зустрічі з виборцями Самбірського району народний депутат України Іван Заєць, завітавши із відпочинку у Трускавці в Самбір, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Самбірському районі.

    Нардеп критикував Президента за кадрову політику та оточення, недовершеність, недопрацювання у боротьбі з корупцією та невиконання обіцянок Майдану.

    За його словами, основна причина чому УНП пішла на вибори окремим блоком полягає в тому, що це єдина партія правого спрямування, яка сповідує національну ідею на відміну від лібералізму НСНУ.

    Афоризми від Івана Зайця били аж за край: „теперішній уряд сповідує ідеологію лібералізму із вкрапленням соціалізму”, „Помаранчева революція була націонал-демократичною, бо її підтримали селяни, які сиділи біля телевізорів та вболівали за майдан, забуваючи навіть худобу кормити. Одна жінка схудла на 7 кг, а її корова на 30 кг”, „список НСНУ - це окрошка”, „кожному своя виборча лавка”, „коли політик в мештиках на шпильках мерзне, то її жаліють, а на звичайну дівчину сказали б, могла б шльондра і тепліше одягтись”, „лібералізм Ющенка доведе до одностатевих шлюбів”, „Пора” – це пожежна команда, яка мечеться від однієї пожежі до іншої, „Якби Заєць був з косою, або рогами, то був би кумиром”, „у Верховній Раді потрібно десять Зайців, тоді буде видно роботу”,

    „Голосуйте за той список, де є Заєць, інакше добра не буде”, – такими словами Іван Заєць завершив свій виступ.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.