• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Коновалюк: Відставка Уряду констатувала чергову штучну політичну кризу Коновалюк
    Опубликовано: 2006-01-12 17:22:00

    Відставка Уряду констатувала чергову штучну політичну кризу в Україні, яка затягнеться щонайменше на 4 місяці.

    Про це у вівторок 10 січня заявив лідер політичної партії "Трудова Україна" Валерій Коновалюк, передає прес-служба партії.

    "Справжні причини того що сталося сьогодні у парламенті необхідно шукати у минулому, - вважає Валерій Коновалюк. - Насправді, ми бачимо лише логічне продовження той ситуації, яка склалася по закінчені президентських виборів: політична реформа, "параліч" Конституційного Суду, газовий скандал і відставка Уряду - події зі сценарію впливу на політичну ситуацію в країні".

    На думку Валерія Коновалюка, відставка Уряду не призведе до поліпшення економічної ситуації.

    "Невизначеність долі Уряду плюс поточні парламентські вибори і економічний спад, відсутність законів про Уряд, Президента України, доповнень до закону про Верховну Раду в умовах дії з 1 січня положень конституційної реформи лише поглиблюють кризу, - підкреслює він. - Значна частина парламентарів не усвідомила міри тієї відповідальності за становище, в якому знаходиться країна. Вони відстоюють свої корпоративні, а не державні інтереси в боротьбі за своє, а не за спільне майбутнє".

    Валерій Коновалюк зазначив, що в зв'язку з відставкою Уряду найбільш вірогідним є рішення Президента про продовження виконання обов'язків ами Уряду Єханурова.

    "Політична партія "Трудова Україна" не братиме участь у реалізації плану дестабілізації ситуації в країні, - наголошує Валерій Коновалюк. - Народ України вимагає конкретних, конструктивних дій, а не сварок і спекуляцій напередодні чергових виборів до Верховної Ради".

    Політична партія "Трудова Україна" зареєстрована 21 червня 2000 року Міністерством юстиції України на підставі рішення її Установчого з'їзду, який відбувся 19 травня 2000 року в Києві (Свідоцтво про реєстрацію об'єднання громадян № 1457). Станом на 16.12.2005, кількість територіальних організацій (в областях і АРК) - 27. Загальна кількість створених парторганізацій (24 обласних, АР Крим, м. Київ та м. Севастополь) - 3417. Кількість ів партії - 73 416 осіб. Голова партії - Народний депутат України 3 та 4 скликань, перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Коновалюк Валерій Ілліч. Мета партії - становлення України як сучасної держави з європейським рівнем добробуту, забезпечення гідної якості життя кожної людини та її сім'ї на основі формування міцного середнього класу як опори держави.

    Політична партія "Трудова Україна"

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.