• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • «Нашоукраїнці» Буковини спростовують звинувачення у використанні адмінресурсу
    Опубликовано: 2006-01-12 16:23:00

    Прес-служба Чернівецької облорганізації НСНУ поширила заяву, в якій спростовує висунуті опозиційним блоком «НЕ ТАК!» звинувачення у використанні адмінресурсу шляхом примусового зобов’язання медиків краю до поглибленого вивчення Програми розвитку охорони здоров'я політичної партії "Народний Союз Наша Україна". Про це повідомив 12 січня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Прес-служба облорганізації «НСНУ» повідомляє, що єдиним документом, який начебто підтверджує «використання новою владою адмінресурсу, як засобу досягнення своїх політичних цілей» стала копія наказу «Про розподіл примірників газети «Ваше здоров’я».

    Заступник голови облорганізації Партії регіонів, заступник начальника управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Ігор Шкробанець, коментуючи цей факт зазначив, що «газета «Ваше здоров’я» є друкованим органом Міністерства охорони здоров’я України і галузевої профспілки. «Програма розвитку охорони громадського здоров’я політичної партії «НСНУ» є суто професійним матеріалом, який стосується реформи системи охорони здоров’я. Вона повинна враховувати думки як професійних медиків, так і пацієнтів, незалежно від партійної приналежності. Слід зазначити, що упродовж усієї новітньої історії України іде постійна дискусія щодо реформування медицини, в тому числі на сторінках зазначеної газети, виникають різні проекти реформи галузі, які обговорюються медичною громадою. На початку року ми обговорювали програму реформування медицини відповідної парламентської комісії. У газеті «Ваше здоров’я» поруч з програмою пп «НСНУ» публікується стратегія реформування системи охорони здоров’я Всеукраїнського лікарського товариства. Відповідно, програма розвитку галузі, опублікована в №49 газети і запропонована «НСНУ» для подальшого обговорення та коментування була сприйнята мною та іншими працівниками управління саме так. Коли будуть опубліковані програми реформування нашої галузі, запропоновані іншими політичними силами, ми будемо їх обговорювати як на сторінках газети, так і між собою, з метою вироблення найкращої системи реформування медичної галузі».

    Ради облорганізації «НСНУ», начальник управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Святослав Малиш вважає, що незалежно від того, яка політична сила пропонує науково обґрунтовані пропозиції щодо реформування медичної галузі, вони повинні бути розглянуті та обговорені у професійному колі. На їх основі будуть вироблені оптимальні шляхи реформування та функціонування медичної галузі в сучасній Україні, оскільки основним гаслом медиків є «не нашкодити».

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.