• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Львівська обласна організація УРП «Собор» обіцяє знищити свого клона. Законним способом
    Опубликовано: 2006-01-12 15:35:00

    12 січня під час прес-конференції у Львові голова ЛОО УРП «Собор» Ростислав Новоженець повідомив, що на Львівщині з’явився партійний «клон» організації. Тому зустріч із журналістами Р. Новоженець розпочав словами «чутки про мою політичну смерть явно перебільшені».

    За словами Р. Новоженця, після проведеного розслідування з’ясувалося, що партію-клон, яка згідно з реєстраційними документами розташована за тією ж адресою, що і справжня УРП «Собор», очолює громадянка Лукавенька, колишній заступник голови львівського обласного осередку, яку виключили з лав партії три місяці тому. «Свідоцтво повністю тотожне з нашим: та сама назва, та сама адреса, тільки видано на 12 років пізніше і абсолютно іншим людям, стороннім щодо партії», – наголосив Р. Новоженець.

    Р. Новоженець перекй, що обласне управління юстиції на базі нестатутних документів видало свідоцтво про реєстрацію цієї політичної партії, що, на думку політика, є злочином. Відтак, керівництво обласної організації звернулося з особовим листом до управління юстиції з вимогою анулювати це свідоцтво, видане напередодні нового року. Також аналогічні звернення скеровано в обласну прокуратури, МВС та суд.

    «Всі розмови про клонування на Львівщині почали реалізовуватися на практиці», – зазначив Р. Новоженець і додав, що ця ситуація зміцнить партію.

    «Ціна мандату, вага політичної партії напередодні виборів надзвичайно зростає. Адже відомо, що тільки через партії можна отримати депутатський мандат на різних рівнях. Тому росте спокуса усунути з політичної арени ті чи інші політичні структури», – пояснив політик.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.