• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Юрій Шухевич оголосив надзвичайний набір до лав УНСО. Аби захистити Президента від антимайдану
    Опубликовано: 2006-01-12 14:30:00

    Голова партії Українська Національна асамблея Юрій Шухевич повідомив сьогодні, 12 січня, під час прес-конференції у Львові про те, що оголошує «надзвичайний набір до лав УНСО».

    «Сьогодні ми бачимо вже другий корок до дестабілізації ситуації в Україні. Першим корок була конституційна реформа, яку буквально «витиснули» з Ющенка, а другим є спровокована антинародними силами Верховної Ради урядова криза. І хоч ми усвідомлюємо, що Ющенко не виконав багато з того, що обіцяв – ми захищатимемо Президента до кінця і підтримаємо його, коли він наважиться розпустити Верховну Раду. Саме тому ми й оголошуємо надзвичайний набір до лав УНСО», — заявив Ю. Шухевич.

    Щодо антинародних і антиконституційних сил, котрі є у Верховній Раді, такими лідер УНА вважає комуністів, представників Партії регіонів, соціал-демократів об’єднаних та ів Блоку Юлії Тимошенко. Що стосується останніх, на думку Ю. Шухевича, «БЮТ завоював симпатії українців гаслами, які так і залишились на словах».

    «Тимошенко мріє про антимайдан, який знову приведе її до влади. Нею керують виключно власні амбіції, а доля України пані Тимошенко насправді байдужа», — зазначив голова УНА.

    За словами Ю. Шухевича, до лав УНСО мали б вступати усі, кому не байдужа доля України. У випадку організації антимайдану, лідер УНА заявив, що унсовці будуть готовими і до збройного захисту Президента.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

     

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.