• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Горе-політики показали свої обличчя
    Опубликовано: 2006-01-12 14:26:00

    Як вважають полтавські рухівці, даючи оцінку парламентським подіям 10 січня.

    10 січня у Парламенті були зняті політичні маски з тих горе-політиків, які зрадили національні інтереси України і показали своє справжнє обличчя «п’ятої колони» імперської Москви.

    Полтавська обласна організація Народного Руху заявляє, що основною причиною спроби відставки уряду Єханурова є помста Кремля за принциповість у відстоюванні українських інтересів у газовому питанні. Волю своїх зарубіжних патронів виконували промосковські політичні «маріонетки». Це голосування стало днем народження нового політичного союзу тих, хто підтримував антинародний режим «Кучми-Януковича» та тих, хто декларував свою належність до Помаранчевого табору.

    Констатуємо те, що очолюваний справедливо відставленим прем’єром Юлією Тимошенко блок, зрадив ідеали Помаранчевої революції і відкрито став на бік кучкістів.

    Полтавські рухівці переконані, що Народний Рух України -- невід’ємна складова блоку «Наша Україна» і Український народ, з Майданом у серці, зробить свій свідомий вибір.

    Служба Комунікацій НРУ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.