• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Червоненко: Роль "постійно ображеної" Тимошенко до лиця
    Опубликовано: 2006-01-12 14:09:00

    "Це не політика, а політиканство. Деякі парламентарі та їх партійні лідери показали, що їх амбіції вище за національні інтереси, - заявив запорізький губернатор Євген Червоненко, коментуючи рішення Верховної Ради про відставку уряду. - Для деяких політиків головне не Україна, а хто і ким буде керувати".

    "Як завжди, в ролі "постійно ображеної" виступила Юлія Володимирівна і, як завжди, звинуватила всіх у всьому. Вдаривши по колишнім колегам "не словом, а ділом", вона доклала рук до відставку уряду. Однак вважаю: якщо з'ясується, що звинувачення на адресу "газовиків" безпідставні - треба Юлії Володимирівні вибачитись перед ними, - заявив Червоненко. - До речі, я досі чекаю вибачення від Турчинова, який свого часу безпідставно звинуватив мене в махінаціях довкола портів".

    "Поведінка Тимошенко для мене - не новина, - сказав запорізький губернатор. - До неї ставишся щиро та конструктивно, а у відповідь отримуєшь неправдиві звинувачення як, наприклад, під час її останнього візиту до Запоріжжя. А от позицією а партії "Наша Україна" Федора Шпига, який проголосував за відставку уряду, я дійсно здивований..."

    " Втім, як менеджер, можу відповідально заявити – на соціально-економічну ситуацію в Запорізькій області так звана відставка уряду ніяк не вплине. Область як працювала, так і працює, тут панують спокій та злагода, - додав Євген Червоненко. - Однак я буду жорстко відстоювати позицію Президента України".

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.