• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Молоді рухівці Закарпаття просять Президента розпустити парламент
    Опубликовано: 2006-01-12 10:43:00

    Закарпатська крайова організація Молодого Народного Руху звернулася до Президента України Віктора Ющенка з вимогою розпустити Верховну Раду України. До такої заяви рухівців спонукали дії парламенту щодо відставки уряду. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив 12 січня голова Закарпатського Молодого Народного Руху Андрій Любка.

    "Ті кучмістські, деструктивні, відверто популістські сили, які сьогодні є в парламенті, заважають розвиткові України, бо не становлять єдиної конструктивної сили, яка чесно і професійно працює на зміцнення Української Держави. Тому Закарпатський Молодий Народний Рух звертається до Вас, високошановний пане Президенте, з проханням терміново розпустити Верховну Раду України...», – йдеться у зверненні молодих рухівців.

    «Оцінюючи безвідповідальні кроки деяких політиків, які голосуванням 10 січня про відставку уряду України, ще раз продемонстрували суспільству своє ставлення до національних інтересів нашої держави, крайова організація Молодого Народного Руху з обуренням зазначає, що такими діями ці депутати не тільки не сприяють розвиткові України, а дедалі загострюють "газову" кризу в державі та намагаються вислужувати перед Москвою, усупереч тому, щоб виконувати свій прямий обов’язок народного депутата – бути "слугою українського народу", – переконані рухівці.

    ЗІК

    «Обсудить на е Силы Народа»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.