• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ НОВОСТЕЙ
  • Политическая жизнь Армении
  • Украинско-армянские отношения
  • Культура и искусство Армении
  • RSS feed
  • Затримано тичну речовину
    Опубликовано: 2006-03-09 11:45:00

    Кілька спроб переміщення тичної речовини через митний кордон України виявлено і припинено працівниками Магістральної, Житомирської митниць та прикордонниками.

    В першому випадку на митному посту „Козача Лопань” Магістральної митниці (Харківська область) під час митно-прикордонного контролю потягу сполученням „Кривий Ріг - Москва” в міжстелевому просторі одного з вагонів потягу було виявлено схованку з 5 пакетами подрібнених рослин сіро-зеленого кольору (попередньо – ою), загальною вагою 6200 грамів. Власника схованки встановити не вдалося.

    В другому випадку на митному посту „Овруч” Житомирської митниці під час перевірки потягу сполученням „Кишинів-Санкт-Петербург” в одному з купе потягу, на місці, де подоував громадянин Молдови, всередині спальної подушки було виявлено 11 паперових згортків, обмотаних скотчем, з подрібненими рослинами сіро-зеленого кольору, які вже визнано ою, загальною вагою 1690 грамів.

    В обох випадках речовину вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил. В другому випадку порушено кримінальну справу.

    "ДМСУ"

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ArmEmbassy.com.ua активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Армянские новости в Украине ArmEmbassy.com.ua" обязательна.

    САМОЕ ЧИТАЕМОЕ

    30 окт, 22:04

    25 сен, 21:14

    04 сен, 18:29

    01 сен, 18:33

    24 авг, 10:35

    22 авг, 18:33

    Армянские новости в Украине
    Электронная почта проекта: info@armembassy.com.ua

    Официальный сайт Посольства Армении в Украине находится по другому адресу
    bigmir)net TOP 100

    Яндекс цитирования
    Яндекс.Метрика
    © Армянские новости в Украине. Все права защищены.
    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на ArmEmbassy.com.ua обязательна. Мнение редакции может не совпадать с мнением автора.